Ik zoek werk in Hoogeveen

IK ZOEK WERK IN HOOGEVEEN!

Ben jij op zoek naar de ideale werkplek in Hoogeveen? Dan kunnen wij jou direct verder helpen! Door ons brede netwerk binnen organisaties en bedrijven, kun je direct aan de gang in iedere sector!

OP ZOEK NAAR WERK IN HOOGEVEEN?

Ben jij op zoek naar werk in de omgeving Hoogeveen? Ben jij klaar voor de volgende stap of uitdaging in je loopbaan en woon je in de omgeving Hoogeveen? Dan is er Werk aan de Winkel! Door onze bemiddeling kun je direct aan de slag in de omgeving Hoogeveen en dat kan in de sector waar jij je prettig bij voelt! Wij doen er dan ook alles aan om jou aan die te gekke baan in Hoogeveen te helpen!

Hier staan alvast een aantal vacatures.

WIJ STAAN VOOR

  • Werk dat bij jou past.
  • Advies en hulp als dat nodig is.
  • Goede arbeidsomstandigheden.
Ik zoek werk Hoogeveen

VOOR JOU DOEN WIJ EEN STAPJE EXTRA TIJDENS HET ZOEKEN VAN WERK IN HOOGEVEEN!

Vind jij het lastig om werk te vinden in Hoogeveen? Of weet je niet zo goed wat bij jou past? Wij kunnen je hiermee helpen! Door met elkaar in overleg te gaan en te bekijken waar jij goed in bent, wat jou interesses zijn en waar jij in wil groeien, zoeken we samen de ideale baan voor jou in de omgeving Hoogeveen! Wij kunnen je tijdens het werk ook opleiden en waar nodig begeleiden!

Bel direct 0528-820531 om eens met ons af te spreken!

UNIEK HOOGEVEENS UITZENDBUREAU

Bij Werk aan de Winkel gaan we gericht op zoek naar de ideale werkplek voor jou in Hoogeveen. Doordat wij niet wachten tot een werkgever met een vacature komt, maar juist de omgekeerde werkwijze hanteren, zijn wij uniek in de uitzendbranche. Doordat wij over een groot netwerk beschikken in de bedrijfswereld en binnen veel organisaties, kunnen wij jou altijd snel een baan aanbieden in Hoogeveen. Dit is dan ook wat wij het liefste doen! 

Zoek jij een leuke baan in Hoogeveen?

ZOEK JIJ EEN LEUKE, NIEUWE BAAN IN HOOGEVEEN?

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de omgeving van Hoogeveen? Dan kunnen wij je direct verder helpen! Door ons brede netwerk van bedrijven en organisaties, kunnen wij verschillende banen in verschillende sectoren in Hoogeveen aanbieden.

IN IEDERE SECTOR EN BRANCHE IN HOOGEVEEN!

In welke branche jij ook maar aan de slag wilt in Hoogeveen, dit realiseert Werk aan de Winkel voor jou! Werk aan de Winkel bemiddeld en ondersteund jou als werkzoekende met de werkgever in Hoogeveen. Werk aan de Winkel denkt dan ook graag mee over een geschikte werkkring. Want al jij je op je plaats voelt, dan is onze opdrachtgever ook gelukkig! Het maakt niet uit of je nou een topper bent in de bouw, een logistieke held bent of krachten hebt liggen in de IT of zelfs een andere sector in Hoogeveen, Werk aan de Winkel helpt je graag verder!

Stuur je gegevens en CV. Dan gaan wij op zoek voor jou!

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?