Ik zoek werk

OP ZOEK NAAR WERK

in de omgeving van Hoogeveen, Groningen of Zwolle? Begin bij Werk aan de Winkel!

Wil je graag aan het werk? Zoek je een baan, een nieuwe uitdaging of ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Als uitzendkracht, op projectbasis, voor vast of een bijbaan? Dan is er voor jou Werk aan de Winkel! Via ons kun je snel aan de slag, bijvoorbeeld in de regio Hoogeveen, Groningen of Zwolle. En in elke sector die je wilt. Wij doen ons best om jou aan een leuke baan te helpen.

WIJ STAAN VOOR

  • Werk dat bij jou past
  • Advies en hulp als dat nodig is
  • Goede arbeidsomstandigheden

Kijk alvast bij vacatures

of bel direct 0528-820531

voor overleg of een afspraak.

Werk aan de winkel

VOOR JOU DOEN WE EXTRA MOEITE

Weet je niet zo goed hoe je werk kunt vinden? Of twijfel je wat bij jou past? Wij helpen je om een geschikte baan te vinden door met jou in gesprek te gaan. Samen kijken we waar je interesses liggen, waar je goed in bent of waar je juist graag in wilt groeien! We kunnen je ook in het werk opleiden en begeleiden. Meestal vinden we snel een leuke job voor jou!

WIJ HELPEN JOU AAN WERK

Bij Werk aan de Winkel gaan we actief op zoek naar werk voor jou. We wachten niet tot een werkgever met een vacature komt. Deze omgekeerde werkwijze is uniek in de uitzendbranche. Dankzij ons grote netwerk van bedrijven en organisaties lukt het ons meestal snel om voor jou de juiste plek te vinden. We doen trouwens niks liever dan dat.

IN IEDERE SECTOR EN BRANCHE

In welke branche jij ook aan de slag wilt, Werk aan de Winkel bemiddelt voor jou als werkzoekende met de werkgever. Wij denken graag met je mee over een passende werkkring. Want als jij op de juiste plaats zit, dan is onze opdrachtgever ook tevreden. Ongeacht of je nou je handen uit de mouwen steekt in de bouw, een topper bent in de logistiek, jouw kracht ligt in de IT of nog een andere sector, wij helpen je verder.

Dan gaan wij op zoek voor jou!

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?