Kinderopvang – Hoogeveen

Kinderopvang – Hoogeveen

Blij

Heb jij een passie voor kinderen? Ben jij een energiek en ondernemend persoon, met een lieve uitstraling die net een stapje meer wil doen naar de kinderen en ouders toe? Werk jij graan in een kinderopvang? Dan zoeken wij jou!

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar de persoon die komt weken in hun kinderopvang. Het is een kleinschalige professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Word jij hier nu al enthousiast van en heb jij een passie voor kinderen, lees dan snel verder!

Wie ben jij

Jij bent iemand die samen met jou collega’s de verantwoordelijkheid op zich dragen voor de opvang en de verzorging van een groep kinderen. Het contact met de ouders gaat jou goed af. Jij durft initiatief te nemen en werkt graag in een klein maar hecht team.

Jij bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast weet jij kinderen op een positieve manier te motiveren/stimuleren.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde SPW 3 of 4
  • In het bezit van kinder-EHBO of bereid deze te behalen
  • Kennis en ervaring met baby’s en kleine kinderen
  • Communicatief vaardig naar zowel kinderen, ouders als collega’s

Wij bieden

  • Een passend salaris
  • Een leuke en fijne werkplek

Word jij hier nou enthousiast na het lezen van deze functie en wil je meer informatie? Solliciteer dan snel of stel je vraag via info@werkaandewinkel.net of bel 0528-820531.

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?