Over ons

OVER ONS

Werk aan de Winkel is hét uitzendbureau in en rond Hoogeveen, Groningen en Zwolle.
Wij doen ons uiterste best voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Werk aan de Winkel is letterlijk en figuurlijk een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en de sfeer is  ongedwongen. Onze manier van werken is persoonlijk en gebaseerd op het kennen van elkaar en elkaars wensen.

WIE ZIJN WIJ?

Het bedrijf is gestart door Robert Nieland, die al 25 jaar actief is in de arbeidsbemiddeling. In 2020 maakte hij de keuze om zelfstandig ondernemer te worden met Werk aan de Winkel. Volgens Robert een toepasselijke naam, toch? Op dat moment is ook dochter Laura Nieland bij Werk aan de Winkel gekomen. Samen vormen zij een krachtig team en de kern van het bedrijf. Wij helpen je graag verder.

Mail ons jouw vraag

WIJ GAAN VOOR 'THE BEST MAN AT THE JOB' M/V

Bijzonder is dat Werk aan de Winkel ‘andersom’ werkt. We spreken vooraf met opdrachtgevers en kandidaten en komen niet pas in actie nadat we een vraag krijgen. Nee, we bieden onze kandidaten aan binnen ons netwerk. Dat doen we bij bedrijven waarvan we weten dat ze op zoek zijn naar een specifieke kandidaat. Zodoende vinden wij de beste match, want daar gaat het om. Werkzoekenden komen op de juiste plek en werkgevers krijgen ’the best man at the job’ (m/v).

Vacatures voor werkzoekenden

Werk aan de winkel

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Naast het reguliere werk dragen we ons steentje bij aan de maatschappij en met name de arbeidsmarkt. We begeleiden een aantal jongeren, meestal zo tussen de 16 en 25 jaar, die hulp kunnen gebruiken omdat ze een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Voor hen is het lastig werk vinden. Of ze verdienen niet genoeg om in hun levensonderhoud te voorzien en zelfstandig te kunnen zijn. Met begeleiding, coaching en training-on-the-job helpen we deze jongeren zodat ze uit hun financieel lastige situatie kunnen komen.

Op zoek naar werk? Of extra personeel? Neem contact op, dan gaan wij voor je aan de slag!

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?