Procesoperator – Hoogeveen

Procesoperator – Hoogeveen

Procesoperator

Ben jij een procesoperator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een procesoperator die geen bezwaar heeft om in 3 ploegen te werken.

Als procesoperator stuur jij het productieproces aan en biedt technische en fysiek ondersteuning. Jij kan overweg met een heftruck en lichte administratieve werkzaamheden zoals het bij- en afboeken van grondstoffen en batchregistratie uitvoeren zijn geen zaken waar je niet tegenop kijkt.

De opdrachtgever is een leverancier van bindmiddelen, coatings, lijmen en oppervlakte-actieve stoffen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen en industrieën over de hele wereld. Door de groei die zijn maken zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers voor hun locatie in Hoogeveen.  

Wie ben jij

Jij bent technisch aangelegd, je denk mee en ook verder na over het productieproces. Jij staat bekend als een gedreven persoon en je steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast ben jij een enthousiast en gemotiveerd. Jij bent een sociaal iemand die in een groep kan werken maar ook goed zelfstandig te werk kan gaan.

Je kan laten zien dat je enig ervaring hebt als procesoperator met of zonder de papieren. Het werken in ploegen vind jij geen enkel probleem en je bent fysiek fit.

Functie eisen

  • In 3-ploegen willen werken
  • Fysiek fit
  • MBO of gelijkwaardig door ervaring
  • Woonachtig in de omgeving van Hoogeveen

Wij bieden

  • Een goed salaris passend bij de functie
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Flexibiliteit

Voor als je een stapje verder zou willen in de organisatie is er ook een mogelijkheid om als een lab assistent te komen werken, dit kan je vermelden bij jouw sollicitatie. Het gaan doen van kwaliteitsmetingen op een fysisch-chemisch laboratorium wekken jouw interesse. Je accepteert order en verwerkt deze in het systeem, het laden en lossen van tankwagens zullen ook deel uitmaken van jouw takenpakket. Het is een functie die onderen een verschoven dagdienst regime werkt en het hebben van al enig kennis van SAP is een pré.

Word jij hier nou enthousiast na het lezen van deze functie en wil je meer informatie? Solliciteer dan snel of stel je vraag via info@werkaandewinkel.net of bel 0528-820531.

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?