Werken in Hoogeveen

WERKEN IN HOOGEVEEN!

Wil jij graag werken in Hoogeveen, maar vind je het lastig om direct met bedrijven in contact te komen? Werk aan de Winkel kan je gericht ondersteunen in het vinden van de juiste baan in Hoogeveen!

WAAR WERKEN IN HOOGEVEEN?

Ben jij op zoek naar werk dat echt bij je past, maar je twijfelt in welke branche? Door ons netwerk en de korte lijnen die wij hanteren met bedrijven en organisaties in Hoogeveen, kunnen wij jou snel helpen! We bekijken jouw wensen, krachten en de mogelijkheden om jou zo op de perfecte werkplek te kunnen brengen. Bekijk gerust eens onze vacatures in Hoogeveen, die vol staan met leuke banen die wellicht geschikt zijn voor jou!

Hier staan alvast een aantal vacatures in Hoogeveen.

WIJ STAAN VOOR

  • Werk dat bij jou past.
  • Advies en hulp als dat nodig is.
  • Goede arbeidsomstandigheden.
Werk aan de winkel

HOE WIJ JOU DE JUISTE WERKPLEK KUNNEN BIEDEN!

Wij weten als uitzendbureau in Hoogeveen, exact wat er allemaal wordt aangeboden op het gebied van banen. Door deze banen samen met jou en de werkgever te bespreken, zorgen wij ervoor dat jij je helemaal op je plek voelt. Door onze adviezen zorgen wij ervoor dat jij op de juiste werkplek terecht komt in Hoogeveen. Ben jij benieuwd hoe wij dit doen? Bel direct 0528-820531 voor een afspraak bij ons op kantoor in Hoogeveen!

WIL JIJ WERKEN IN HOOGEVEEN?

Ben jij op zoek naar de ideale baan in de omgeving van Hoogeveen? Dan helpen wij jou graag, neem gerust eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bekijken. Dan kijken wij of wij jou de ideale baan in Hoogeveen kunnen bieden!

Stuur je gegevens en CV. Dan gaan wij op zoek voor jou!

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?