Werkgevers

VOOR WERKGEVERS

die een uitzendkracht zoeken, is Werk aan de Winkel hét adres

Werk aan de Winkel is een uitzendbureau voor alle werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe werknemers of extra arbeidskrachten. Tijdelijk of vast, parttime of fulltime, kortdurend of langlopend. Ook ontlasten we jou als ondernemer op het gebied van personeelszaken. We zoeken altijd naar de perfecte match en bieden de beste kandidaat voor de job.

Werk aan de winkel

Extra capaciteit

Gebrek aan personeel kan een flinke bottleneck zijn voor de bedrijfsvoering. Dan wil je kunnen rekenen op een ervaren en betrouwbare partij die personeel voor je regelt. Goed personeel, binnen de juiste tijd. Werk aan de Winkel heeft vestigingen in Hoogeveen, Groningen en Zwolle. We zijn benieuwd met welk personeelsvraagstuk jij zit en helpen je graag verder.

Stel je vraag

Tijd besparen

Kandidaten werven en selecteren, arbeidsovereenkomsten opstellen, salarisadministratie, het is allemaal specialistisch werk. En het scheelt je ontzettend veel tijd als je dit kunt uitbesteden aan een deskundig uitzendbureau zoals Werk aan de Winkel. Wij bieden alle diensten op het gebied van personeel.

Uitzendbureau

Werk aan de Winkel koppelt uitzendkrachten en werkgevers. We zijn actief in Hoogeveen, Groningen, Zwolle en wijde omgeving. Én gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match.

Werving & selectie

Werk aan de Winkel neemt desgewenst het volledige traject van werven, selecteren en aannemen van nieuw personeel over. Dat scheelt een hoop tijd en zorg.

Detachering

Werk aan de Winkel zoekt voortdurend naar kort- of langlopende projecten voor flexibele krachten. Medewerkers waarvan we precies weten wat we aan ze hebben.

Advisering

Wij adviseren je over werving en selectie en alle andere personeelszaken.

Het 'werk aan de winkel' is voor ons

Als uitzendbureau zorgen wij dat je flexibel een paar extra handjes of meer in kunt zetten. Wij maken heldere afspraken vooraf en het werk ligt bij ons. Ook met het detacheren van medewerkers verzorgen wij de complete personeelsadministratie voor jullie. Je bent flexibel qua mankracht (of vrouwkracht natuurlijk) en het kost je verder geen extra tijd of inspanning. Tenslotte zijn wij deskundig op personeelsgebied.

Meer weten? We helpen je graag verder!

Open whatsapp
Stel je vraag
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?